WhatsApp'a yeni özellik!

WhatsApp, grup sohbetlerinde etkinlik oluşturma ve rehbere kaydetmeden doğrudan numara çevirerek arama yapma gibi yeni özellikleri kademeli olarak tüm kullanıcılarına sunmaya hazırlanıyor.
Afife Kaya
|
28 Haziran 2024, Cuma - 18:03
WhatsApp'a yeni özellik!

Çevrimiçi mesajlaşma platformu WhatsApp, grup sohbetlerinde etkinlik oluşturma özelliğini kademeli olarak kullanıma sunmaya hazırlanıyor. WhatsApp'ın topluluk grup sohbetleri için bir etkinlik özelliği üzerinde çalıştığı biliniyordu.

Çevrimiçi mesajlaşma platformu, topluluklarla sınırlı olan etkinlik özelliğini tüm kullanıcılar için kullanıma sunmaya hazırlanıyor. Bu geliştirme sayesinde, topluluk üyeleri doğrudan grup sohbetleri içinde etkinlikler oluşturup yönetebiliyor ve çevrimiçi toplantılar veya sosyal buluşmalar gibi etkinliklerin organizasyonunu geliştirebiliyor.

Grup sohbetleri için bir etkinlik özelliği, Google Play Store'dan Android için WhatsApp beta'nın en son güncellemelerini yükleyen bazı kullanıcılar tarafından kullanılabiliyor ve önümüzdeki günlerde daha da fazla kişiye sunulacak.

Rehbere Kaydetmeye Son

Öte yandan, uygulamanın "2.24.13.17" kodlu Android beta sürümünde tespit edilen bir başka özellik sayesinde, artık kullanıcılar doğrudan WhatsApp üzerinden numara çevirerek arama yapabilecek. Kullanıcılar, yeni özellik sayesinde numarayı rehbere kaydetmeden direkt olarak WhatsApp üzerinden arama gerçekleştirebilecek.


http://www.ankaramasasi.com/haber/2145200/whatsappa-yeni-ozellik
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.