Özkoç'tan seçmene "ilk turda işi bitirelim" çağrısı

Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Muharrem İnce ve Sinan Oğan’a oy verenler başta olmak üzere tüm seçmenlere seçimi ikinci tura bırakmama çağrısı yaptı. Özkoç, “Çünkü bu ülkenin geleceği bir 15 güne daha tahammül edemeyecek, başka manipülatif, provokatörlükle ilgili girişimlerin olabileceği bir alana teslim edilemeyecek kadar değerlidir diye düşünüyorum” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
03 Mayıs 2023, Çarşamba - 15:22
Özkoç'tan seçmene "ilk turda işi bitirelim" çağrısı

Engin Özkoç, Ankara Masası Gündem özel yayınında gazeteci Gürkan Zengin’in konuğu oldu.

Herkesin son 20 yılda yaşadıklarını düşünerek sandığa gitmesini isteyen Özkoç, seçmenlerin tüm  kişisel arzularından arınarak, kendi ülkeleri ve milletleri için Millet İttifakı lehine bir kararı sandığa yansıtacakları inancını taşıdığının altını çizdi.

Özkoç, “Şu anda kendi duygularını, kendi heyecanlarını, kendi görünürlüklerini ben görünmüyordum bugüne kadar hala görünmüyorum hala sesim duyulmuyor o zaman ben öyle bir şey yapacağım ki beni duymalarını sağlayacağım diye bugün aday olan, kendisini başka yerde ifade eden ya da ifade etmeme gereği, sandığa gitmeme gereği  duyan vatandaşlarımızın samimi bir şekilde bu 20 yılda yaşadıklarını bir daha düşünerek sandığın başına gidip tüm o kişisel arzularından arınarak kendi ülkeleri ve milletleri için bizim lehimize yani Millet İttifakı lehine bir kararı sandığa yansıtacakları inancını taşıyorum, bunu görüyorum da. Ama burada aslolan bir şey var, o da şudur. Bunu niye ikinci tura bırakalım? Yani birbirimize sormamız gereken niye ikinci tura bırakalım? şeklinde konuştu.

" Tayyip Erdoğan ve iktidarını cezalandırmak için bir tavır içinde olmaları ülkemizin menfaati açısından çok değerli olur"

Özkoç şöyle devam etti:

“Biz yeterince bir araya topladık, bir araya geldik, gücümüzü birleştirdik. Eğer bunda biraz daha eksik kalan eğer bunda biraz daha eksik kalan bir yer varsa o tabana oy veren kitleler bunu düşünmeli. Sinan beyden de bahsediyorum. Oraya da oy veren seçmenler tamamen kendi siyasi partilerinden ve siyasi bakış açılarından bağımsız olarak söylüyorum, buna saygı duyarak söylüyorum, çıktıkları yolda kendilerini ifade ediş biçimlerini yargılamadan söylüyorum tamamen bundan bağımsız. Oraya oy veren seçmenlerimizin bunu doğru değerlendirip, onları cezalandırmak için değil, Tayyip Erdoğan ve iktidarını cezalandırmak için bir tavır içinde olmaları aslında ülkemizin menfaati açısından çok değerli olur diye düşünüyorum. Bunun doğru bir çağrı olduğunu düşünüyorum. Bunun çok da doğru olacağını düşünüyorum. Neden böyle bir şeye bırakalım. Çünkü bu ülkenin geleceği bir 15 güne daha tahammül edemeyecek, başka manipülatif, provokatörlükle ilgili girişimlerin olabileceği bir alana teslim edilemeyecek kadar değerlidir bu ülkenin geleceği diye düşünüyorum”

http://ankaramasasi.com/haber/2080908/ozkoctan-secmene-ilk-turda-isi-bitirelim-cagrisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.