Kılıçdaroğlu ve Karamollaoğlu o fotoğraf karesini yorumladı

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Temel Karamollaoğlu ile birlikte kamera karşısına geçti. CHP ve Saadet Partili iki genç kadının el ele tutuşarak partilerine ait broşürleri dağıttığı fotoğraf karesini gösteren iki lider, “Birleşe birleşe kazanacağız” mesajı verdi.
Ersin Küçükbarak
|
11 Mayıs 2023, Perşembe - 10:12
Kılıçdaroğlu ve Karamollaoğlu o fotoğraf karesini yorumladı

14 Mayıs seçimlerine sadece 3 gün kaldı.

Liderler bir yandan mitinglerde halkla buluşurken diğer yandan sosyal medyada kampanyalarına devam ediyorlar.

Millet İttifakı bileşenlerinden CHP lideri Kılıçdaroğlu ve Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu da sosyal medyada gündem olan bir fotoğraf karesi üzerinden ortak mesaj verdiler.

Kılıçdaroğlu ve Karamollaoğlu paylaştıkları videoda; Trabzon'da Saadet Partisi ve CHP'nin gençlik kollarında görevli iki kadının üzerinde parti yelekleriyle el ele yürüyerek partilerine ait broşürleri dağıttığı anlara ait fotoğrafa ilişkin konuştu.

 “Hayallerimize işte bu gençlerle ulaşacağız”

“Bizlerin gençlik kolları, sahadalar” diyerek sözlerine başlayan Kılıçdaroğlu, “Ne için sahadalar? Farklılıklarımıza bakmaksızın herkese saygı duyan bir ülke için sahadalar. Farklılıklarımıza bakılmaksızın herkese eşitlik talep eden bir ülke için sahadalar. Ve farklılıklarımıza bakılmaksızın herkese adil davranan bir ülke için sahadalar. Bu hayallerimize, işte bu gençlerle ulaşacağız. Biz birleşe birleşe çoktan kazandık dostlarım” ifadelerini kullandı.

“Çok şükür bu ülke bugünleri sonunda gördü”

Karamollaoğlu ise, “Çok şükür bu ülke bugünleri sonunda gördü. Elhamdülillah. Yarınların da teminatı biziz inşallah” dedi.


http://www.ankaramasasi.com/haber/2081775/kilicdaroglu-ve-karamollaoglu-o-fotograf-karesini-yorumladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.