Nicolo Zaniolo, Galatasaray ile yollarını ayırdı

Galatasaray'da bekleneni veremeyen Nicolo Zaniolo, Atalanta'ya transfer oldu. Sosyal medya hesaplarından Galatasaray ile ilgili tüm paylaşımlarını silen ve kulüpte forma giymek istemediğini belirten Zaniolo, sağlık kontrollerinden geçtikten sonra Atalanta'ya imza attı.
Afife Kaya
|
05 Temmuz 2024, Cuma - 00:50
Nicolo Zaniolo, Galatasaray ile yollarını ayırdı

Galatasaray'da büyük umutlarla transfer edilen, ancak sarı-kırmızılı ekipte bekleneni veremeyen Nicolo Zaniolo, yeni durağı Atalanta oldu. Geçtiğimiz sezonu Aston Villa'da geçiren Zaniolo, sosyal medya hesaplarından Galatasaray ile ilgili tüm paylaşımlarını kaldırarak, Galatasaray'da forma giymek istemediğini açıkladı.

Zaniolo, Atalanta'ya transfer süreci için sağlık kontrollerinden geçti ve resmi imzayı attı. Galatasaray, Zaniolo'nun kiralık transferi için Atalanta'dan 3 milyon Euro alacak. Ayrıca, transferin detaylarına göre, Atalanta'nın yıldız futbolcuyu satın alma opsiyonu 18 milyon Euro olarak belirlendi. Bu opsiyon, Zaniolo'nun maçların yüzde 60'ında forma giymesi halinde devreye girecek. Ayrıca transferde 2.5 milyon Euro'luk bir bonus da bulunuyor.

Nicolo Zaniolo'nun transferiyle ilgili Di Marzio'nun haberine göre, Galatasaray, sezon sonunda satın alma opsiyonunun devreye girmesi halinde toplamda 22-23 milyon Euro civarında bir gelir elde edecek.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2146163/nicolo-zaniolo-galatasaray-ile-yollarini-ayirdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.