Ece Erken kimdir?

Türk oyuncu e sunucu Ece Erken kimdir? Türk televizyon ekranlarının tanınan simalarından ve Söylemezsem Olmaz programıyla tanınan Ece Erken nereli, kaç yaşında? İşte hakkında merak edilenler...
Suat Mutlu
|
11 Mayıs 2023, Perşembe - 13:56
Ece Erken kimdir?

Ece Erken, 11 Mayıs 1978 yılında Tekirdağ Çorlu'da dünyaya geldi. Erken, lise eğitimini Beşiktaş Atatürk Lisesinde tamamlayarak mezun oldu. 

Kariyeri

Ece Erken, kariyer hayatına henüz 12 yaşındayken Kıbrıs'ta bulunan Bayrak Radyo Televizyon kanalı ile adım atmıştır. Türkiye'ye dönmesiyle Ankara'da Radyo Vizyon ve Radyo Genç te çalışma hayatına devam etti. Daha sonra Erken İstanbul'a geçerek Kral TV,  Metropol FM, Alem FM, Show Radyo ve Radyo Viva gibi çeşitli radyolarda çalıştı. Televizyon dünyasına da yönelen Erken ilk olarak Star TV daha sonra Kanal 6, Number One ve Genç TV'de çalıştı. 

Ece Erken, profesyonel kariyerine Show TV'de 95-96-97-98-99 programlarını 4 yıl boyunca sunarak adım attı. Erken oyunculuk kariyerine de 200 yılında yayınlanan Nilgün" dizisinin baş rolünde yer alarak adım atmıştır. Daha sonra Erken, 2002'de "Aşk ve Gurur" bir yıl sonra ise 2003'te "Lise Defteri" adlı dizilerde yer almıştır. Aynı yıl Erken, 2003'te ATV'de yayınlanan "Mavi şeker" adlı programın sunuculuğunu üstlenmiştir. 

Ece Üner, 2009 yılında "En Beyaz Geceler" adlı programı, 2011 yılında "Aç Aç Kazan" adlı programın sunuculuğunu üstlenmiştir. Son olarak Ece Erken, 2018-2021 yılları arasında "Söylemezsem Olmaz" programının sunuculuğunu yapmıştır.

Yer aldığı yapımlar

Dizi

-Nilgün

-Aşk ve Gurur

-Lise Defteri

Program

-Mavi Şeker

-En Beyaz Geceler

-Aç Aç Kazan

-Hayata Gülerken

-Tatlım Benim

-İyi Fikir

-Söylemezsem Olmaz


http://www.ankaramasasi.com/haber/2081805/ece-erken-kimdir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.