Erdoğan İstanbul için ısrarcı

Genel seçimleri atlatan AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimler için çalışmalarını hızlandırdı. Kısa süre kalan seçimler öncesinde adayların isimleri de şekillenmeye başladı. İstanbul ve Ankara'nın önemine her seferde dikkat çeken Erdoğan'ın listesinde 5 ismin öne çıktığı iddia edildi.
Onur Çetinkaya
|
07 Ağustos 2023, Pazartesi - 10:43
Erdoğan İstanbul için ısrarcı

İki seçimi atlatan AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'da işler yolunda ilerliyor. Genel seçimin ardından ise partide sırada yerel seçimler var. 

7 ay kalan seçimler öncesinde partide adaylara dair çalışmalarda başladı. Geçtiğimiz günlerde Erdoğan, partide hazırlıkların yapıldığına dikkat çekti.


2019 yılında muhalefete verilen yerleri geri almak için titizlikle çalışan Erdoğan, özellikle iki büyükşehir için aday isimlerin üzerinde itinayla duruyor.

AK Parti'nin İBB'ye aday olabilecek isimlerin başında ise, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca,  Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,  Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı,  Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu,  Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen olduğu öne sürüldü.

2019 yılında olduğu gibi bu seçimlerde işi şansa bırakmak istemeyen Erdoğan'ın özellikle İstanbul'da aday gösterilecek isim için kapsamlı bir anket çalışması yapılmasını istediği öğrenildi.

http://ankaramasasi.com/haber/2093346/erdogan-istanbul-icin-israrci
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.