Özgür Özel'den 'gri liste' ve 'ceket' açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Türkiye'nin gri listeden çıkmasını değerlendirdi, Erdoğan ile özdeşleşen ve ekoseli ceketine dair konuştu.
Onur Çetinkaya
|
29 Haziran 2024, Cumartesi - 16:49
Özgür Özel'den 'gri liste' ve 'ceket' açıklaması

Mali Eylem Görev Gücü (FATF) 2021 yılında gri listeye alınan Türkiye'nin 28 Haziran 2024 itibariyle gri listeden çıkarıldığını duyurdu.

Türkiye'nin gri listeden çıkmasını değerlendiren  Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, iktidara eleştire de bulundu.

Kanun düzenlemelerinin yapılmadığı için gri listeye girildiğini belirten Özel,"Üç yıldır bizi orada tutan ve Türkiye'yi bu utançla yüzleştiren iktidardan başkası değildi." dedi.


Diğer yandan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, silahlı saldırı sonucu öldürülen Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ile 24 Haziran günü yaptığı görüşmede giydiği cekete dair konuştu.

Yerel seçimlere atıfta bulunan CHP Lideri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile özdeşleşen ekose ceketle ilgili, " Bir kere de biz giyelim kime ne zararı var, 47 yıl sonra birinci parti olmuşuz. Artık winner biziz" açıklamasını yaptı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2145326/ozgur-ozelden-gri-liste-ve-ceket-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.