Asuman Erdoğan kimdir?

14 Mayıs 2023 Türkiye Genel seçimlerinde 28. dönem Ankara AK Parti 3. Bölge 4. sıra milletvekili olarak meclise giren Asuman Erdoğan kimdir? AK Parti Genel Merkez Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcılığı yapmış olan Asuman Erdoğan nereli, kaç yaşında?
Suat Mutlu
|
18 Mayıs 2023, Perşembe - 16:16
Asuman Erdoğan kimdir?

Asuman Erdoğan, 1980 yılında Ankara Keçiören'de dünyaya geldi. Erdoğan, eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Yabancı Diller fakültesini tamamlayarak mezun oldu. Erdoğan, eğitiminin ardından bir süre devlet okullarında İngilizce öğretmenliği görevinde bulundu. 

Siyasi kariyeri

Asuman Erdoğan, siyasi kariyerine   AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK üyeliği ile adım attı. Erdoğan, daha sonra   AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Eğitim İşleri Başkanlığı görevine getirildi. Ardından Erdoğan, AK Parti  Genel Merkez Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcılığı ve AK Parti Genel Merkez Dış İlişkiler Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 

Asuman Erdoğan, 14 Mayıs 2023 Türkiye Genel seçimlerinde 28. dönem Ankara AK Parti 3. Bölge 4. sıra milletvekili olarak meclise girmiştir. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2082669/asuman-erdogan-kimdir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.