Tünel Sanat Merkezi açıldı!

Mamak Belediyesi ilçeye yeni bir sanat merkezi kazandırdı. Restorasyonu yapılan Tünel Sanat Merkezi açıldı.
Ecem Çetin
|
03 Kasım 2023, Cuma - 12:48
Tünel Sanat Merkezi açıldı!

Kültür ve  sanat dalında önemli adımlara imza atan Mamak Belediyesi restorasyonunu yaptığı Tünel Sanat Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi. 

Açılışa Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, Mamak Kaymakamı Ali Sırmalı, Mamak Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Düğmeci, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl ve çok sayıda isim katıldı. 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı ve Cumhuriyet'in 100. yılını kutlayarak sözlerine başlayan Murat Köse şöyle devam etti;

"Bugüne kadar tarihi dokusu korunan tüneli Mamak Belediyesi olarak, hem koruyarak hem de bu tarihi atmosferine uygun olarak restore ederek sanat merkezine dönüştürdük. Tünel Sanat Merkezi'miz fuaye alanı, sergi alanı, sanat sergisinden oluşuyor."

"Gönül belediyeciliğinin en güzel örneğini güzel Mamak'ımızda inşa ediyoruz "

"Biz halka hizmeti hakka hizmet olduğuna inanan, insanı yaşat ki devlet yaşasın ilkesine bağlı, şehri imar ederken gönülleri de imar etmeyi önemseyen bir gelenekten geliyoruz. Gönül belediyeciliğinin en güzel örneğini güzel Mamak'ımızda inşa ediyoruz. "

"Mamak çok daha güzel oluyor"

"Bundan 4.5 yıl önce güneş yüzlü Mamak'ın altın kalpli insanlarına daha güzel bir Mamak yakışır, sokakları bahar kokan, evlerinde huzur tüten bir Mamak için, Mamak'ı birlikte güzelleştirmek için sizin hizmetkarınız olmaya, desteğinize ve sevginize talibim demiştim. Mamak daha güzel olacak demiştim. Şimdi gönül rahatlığı ile söyleyebilirim ki Mamak çok daha güzel oluyor."

Konuşmaların ardından Tünel Sanat Merkezi'nin kurdele ile açılışı gerçekleştirildi. Açılış sonrası heyet Anadolu’dan Cumhuriyet'e 100. Yıl Sergisi gezdiği ve düzenlenen konseri dinledi. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2108296/tunel-sanat-merkezi-acildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.